Kosmati kosmatinci
Dobrodošli na forumu o živalih.
Kosmati kosmatinci
Dobrodošli na forumu o živalih.
Kosmati kosmatinci
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum za vse ljubitelje živali.

KazaloPortalLatest imagesRegistriraj sePrijava

Pritožbe foruma.

Go down 
+6
Tjaskaa
Patka
Anja
12345
Woody
Admin
10 posters
Pojdi na stran : 1, 2, 3  Next
AvtorSporočilo
Admin
Admin
Admin

Število prispevkov : 17

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimePet 18 Dec - 23:19

Tukaj napišite kaj vam na forumu ni všeč.
Nazaj na vrh Go down
https://kosmatikosmatinci.slovenianforum.com
Woody
Admin
Admin
Woody

Število prispevkov : 1707
Kraj : Ljubljana

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimeSob 19 Dec - 21:51

Mene motijo reklame! Ali kdo ve kako se jih odstrani?
Nazaj na vrh Go down
12345
Miš
Miš

Število prispevkov : 184

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimeSob 19 Dec - 22:03

Ufffff, nimam pojma... 🇳🇴
Vprašaj na SŽ. ;)
Nazaj na vrh Go down
Woody
Admin
Admin
Woody

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimeSob 19 Dec - 22:04

Bom probala to odstraniti. :cyclops:
Nazaj na vrh Go down
Anja
Miš
Miš
Anja

Število prispevkov : 274
Kraj : Maribor

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimePet 12 Mar - 20:22

Naj mi noben ne zameri ampak se mi ne zdi smiselno to zadrževati v sebi. Bom kar naravnost povedala. Forum mi ni všeč ne po izgledu ne po kakovosti. Saj ne izveš nič novega o psih, poleg tega večina jih sploh nima pojma o psih, kar me zelo moti. In trdijo nekaj kar sploh ni res. Ne zamerit ampak meni se zdi izguba časa hoditi na ta forum, lahko me izbrišete prosim.
Nazaj na vrh Go down
http://Anchek.webs.com/
Woody
Admin
Admin
Woody

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimePet 12 Mar - 20:24

Ok samo mealo.. A na tvojem forumu pa kao izvemo kaj o živalih? Prvo pometi pred svojim pragom potem pa se spravljaj na našega.. Če se vam zdi forum za nič mi povejte..
Nazaj na vrh Go down
Patka
Moderator
Moderator
Patka

Število prispevkov : 293

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimePet 12 Mar - 21:56

No imam isto pritožbo kot Anja.
Tukaj izvemo večina kaj več o drugih pseh [npr. Kakšno igračko ima...itd.]
Nič pa o njih [npr. Kakšna najboljša hrana, bolezni...itd.]
Pa jaz priznam ,da moj forum ne deluje dobro in nič ne izvemo ker člani ne sodelujejo [med njimi si tudi ti]. Tebi pa vse dobro gre pa ti skoraj vsi delujejo pa jih vprašaš kakšno igračko imajo vaši psi...itd.
Upam ,da boste to uredili.
Hvala.
Nazaj na vrh Go down
Woody
Admin
Admin
Woody

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimePet 12 Mar - 22:12

Ja samo kaj meni pomaga če tudi če odpiram pasje teme vi potem sodelujete samo na klepetu.. Saj jaz vedno odprem kakšno temo vsak dan jih je vsaj 10 novih.. Pa nobena nima niti enega prispevka,
Nazaj na vrh Go down
Patka
Moderator
Moderator
Patka

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimePet 12 Mar - 22:35

Ja,ker delaš nekatere teme kar ljudi oz. člane ne zanima.
Zato ti ni treba delat novih tem!
Nazaj na vrh Go down
Woody
Admin
Admin
Woody

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimePet 12 Mar - 22:36

Ja kaj pol sploh hočeš od mene?
Nazaj na vrh Go down
Patka
Moderator
Moderator
Patka

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimePet 12 Mar - 22:41

Nič samo pač povem svoje mnenje.
Nazaj na vrh Go down
Woody
Admin
Admin
Woody

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimePet 12 Mar - 22:42

Ja lej prvo rečeš da bi bilo dobro če bi jaz odpirala pasje teme zdaj pa ko jih odpiram pa ti spet ni prov.. Sej lahko poveš če imaš kaj proti meni?
Nazaj na vrh Go down
Patka
Moderator
Moderator
Patka

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimePet 12 Mar - 22:57

Ne nič nimam proti tebi razen podrobnosti....
No pač kaj lahko ljudi izvejo iz tega foruma ,če pa piše "Kakšne igrače ima vaš pes?....itd."
Nazaj na vrh Go down
Woody
Admin
Admin
Woody

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimePet 12 Mar - 22:59

Saj zato sem pa zdaj začela odpirati teme,. Navsezaf+dnje pa saj lahko ti tudi odpreš kakšno temo ne pa da se samo pritožuješ..
Nazaj na vrh Go down
Tjaskaa
Mravlja
Mravlja
Tjaskaa

Število prispevkov : 3

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimeSob 13 Mar - 11:09

Samo nekaj vam povem ce vama kej ni usec tebi anja in tebi patka se odstranita z tega foruma.Ampak sam nekaj anja je use pofejkala iz drugih forumov:S
Nazaj na vrh Go down
Patka
Moderator
Moderator
Patka

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimeSob 13 Mar - 12:18

Lej Tjaskaa Woody je pač odprla temo Pritožbe foruma a zato nesmema povedati svoje mnenje?
Potem je to nesiselno, zakaj bi se pa morali odstraniti iz foruma ,če povema samo svoje mnenje. Anjo lahko odstranite ker je to sama želela jaz pa nisem nič rekla. Če je kaj Anja pofejkala mislim ,da je to Woodyjino maslo. Ker je bila nekaj časa administrator na njene forumu in skupaj sta obdelovali forum pa še Anja mi je rekla,da skoraj nič ni sama naredila. Torej so drugi.
VSAK POVE KAR MU JE ,eni bolj skrivajo eni pa naravnost pomejo kot sma midve z Anjo!
Nazaj na vrh Go down
Woody
Admin
Admin
Woody

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimeSob 13 Mar - 12:31

Ok ok tole ni moje maslo.. Ker je potem anja čisto preuredila forum (na grše).. Ampak to zdej nima veze.. Nemoreš reči da je to moje maslo, ker ni. Itak je bil moj forum prvi narejen in nisem jaz fejkala in niti nobeden ni.. Nič nimam proti pritožbam ker jaz pritožbe sprejmem.
Nazaj na vrh Go down
Hollywood
Admin
Admin
Hollywood

Število prispevkov : 355
Kraj : Slovenska Bistrica

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimeSob 13 Mar - 14:51

Tisto glede tem...da vas ne zanima kaj majo drugi pa to....
Vsak pač tam pove svoje izkušnje pa vam predlaga.
kar se tiče pa tebe Anja pa se mi zdi da tut ti nimaš
velik pojma o psih...
Nazaj na vrh Go down
BlackStar
Miš
Miš
BlackStar

Število prispevkov : 187

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimeSob 13 Mar - 17:30

Kakšen prepir.Jaz na vseh forumih izvem skoraj isto.Nekje malo več nekje malo manj.Ampak tudi Woody ne more vsega narediti samo in če kdo ve kaj česar še nismo objavili pa naj to objavi in bo vse rešeno.Woody ti res zelo veliko odpiraš tem ampak meni se preprosto ne da brati vseh novih objav ker jih je preveč.Na dan bi lahko odprli eno novo temo ali pa dve.Res ne vem zakaj se prepirate zaradi tega. Pritožbe foruma. Icon_neutral
Nazaj na vrh Go down
Anja
Miš
Miš
Anja

Število prispevkov : 274
Kraj : Maribor

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimeSob 13 Mar - 21:06

Pixie je napisal/a:
Tisto glede tem...da vas ne zanima kaj majo drugi pa to....
Vsak pač tam pove svoje izkušnje pa vam predlaga.
kar se tiče pa tebe Anja pa se mi zdi da tut ti nimaš
velik pojma o psih...

Se ti zdi Pritožbe foruma. Icon_rolleyes Poslušaj. Ti neveš čisto nič o meni, ne veš koliko se jaz učim o psih, ne veš koliko knjig, forumov itd. prebiram, tako, da nimaš kaj za govoriti, da se ti zdi! Ker neveš nič o meni. Prav tako neveš koliko ljudem sem pomagala pri vzgoji njihovih psov in koliko ljudi je zahvaljujoč meni uspelo pse marsikaj naučiti. In ne govori nekaj če neveš nič o meni. Jaz imam izkušnje z psi in to še kar veliko glede na mojo starost, tako da... zakaj pa misliš da me na messenger dodajajo ljudje, da jim svetujem glede njihovih Samojedov?
Nazaj na vrh Go down
http://Anchek.webs.com/
Woody
Admin
Admin
Woody

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimeSob 13 Mar - 21:26

Ok dovolj bo.. je forum res tako zanič da boste popisali cele pritožbe?
Nazaj na vrh Go down
BlackStar
Miš
Miš
BlackStar

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimeSob 13 Mar - 21:33

Ni ampak tema za pritožbe je namenjena pritožbam.Če ima kdo kakšno pritožbo bo pisal sem in potem se bomo o tem tudi pogovorili a ne?
Nazaj na vrh Go down
Woody
Admin
Admin
Woody

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimeSob 13 Mar - 21:37

Ja itak.. Jaz sprejmem use pritožbe ampak o tem pa kok se gdo pozna z kom pa ta tema ni namenjena.
Nazaj na vrh Go down
BlackStar
Miš
Miš
BlackStar

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimeNed 14 Mar - 13:07

Ja to je pa res.No raje zaključimo to stvar.
Nazaj na vrh Go down
Woody
Admin
Admin
Woody

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitimeNed 14 Mar - 17:10

Ok stvar zaključena..
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Pritožbe foruma. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe foruma.   Pritožbe foruma. Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Pritožbe foruma.
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 3Pojdi na stran : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Pritožbe nad člani