| Nova moderatorka | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Woody Admin
Število prispevkov : 1707 Join date : 18/12/2009 Age : 28 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Nova moderatorka Čet 4 Mar - 17:52 | |
| Beno* je nova moderatorka.. ne piše ji da je nima tega znakca ker neznam naštimati.. Ampak obljubim da bom.. Treba jo je ubogati kakor VIdo.. Beno* ne smeš dajati kazni ampak moraš meni povedati kar te moti.. Vsa pravila so v admin in mod. kotičku.. | |
|
| |
Beno* Zmagovalec
Število prispevkov : 460 Join date : 31/12/2009 Age : 24 Kraj : Slov. Konjice-okolica Celja
| Naslov sporočila: Re: Nova moderatorka Čet 4 Mar - 17:58 | |
| | |
|
| |
Patka Moderator
Število prispevkov : 293 Join date : 21/02/2010
| Naslov sporočila: Re: Nova moderatorka Čet 4 Mar - 18:51 | |
| A lahko izvemo zakaj je moderatorka? Mislim ,da sta se zmenili po ZS ker če ne bi se Beno* bolj veselila. | |
|
| |
Beno* Zmagovalec
Število prispevkov : 460 Join date : 31/12/2009 Age : 24 Kraj : Slov. Konjice-okolica Celja
| Naslov sporočila: Re: Nova moderatorka Čet 4 Mar - 18:54 | |
| Ne za to. Zakaj bi se pa veselila? Saj sem se, ampak bi si za brez zveze nabirala poste? Ni šans. Morda me je dala za to, ker imam nekaj pojma o psih... Ne vem... | |
|
| |
Patka Moderator
| Naslov sporočila: Re: Nova moderatorka Čet 4 Mar - 19:01 | |
| Jaaoo to pa potem ni fer. Jaz imam pojem v morskih prašičkih in nimam o pseh, ti pa nimaš ful znanja o morskih prašičkih maš pa o pseh. | |
|
| |
Woody Admin
| Naslov sporočila: Re: Nova moderatorka Čet 4 Mar - 19:10 | |
| Seveda lahko zveš.. Odločila sem s za njo ker veliko ve o živalih.. Ampak za enkrat je ona še na preizkušnji in bom videla kako se bo odrezala čene pa itak zdaj dobivamo člane zelo hitro in bom kmalu rabila še kakšnega moderatorja.. Glede tega gdo pa kaj zna pa mislim da tjaša123 tukaj še največ ve o psih ampak je ne morem dati za modeka ker je prišla na forum šele včeraj.. PATKA vem da ti veliko veš o morskih prašičkih in to nam na forumu zelo koristi. In ja zmenile sva se po ZS.. Upam da nihče ne zameri.. Še zmeraj pa ko pridemo na več članov bom še kakšnega moderatorja izbrala.. | |
|
| |
Patka Moderator
| Naslov sporočila: Re: Nova moderatorka Čet 4 Mar - 19:32 | |
| Aha vredo samo je ona rekla ,da veliko ve o psih ne o živalih nasplošno. Vsak ve o živalih po svojem in o tem nemoreš vse sklepat da bo zdaj modek. Moraš tudi kako se do članov obnaša in vse to kar Moderator more delati. | |
|
| |
Woody Admin
| Naslov sporočila: Re: Nova moderatorka Čet 4 Mar - 19:35 | |
| Saj sem rekla da ste zame vsi enakopravni in vsi veliko veste o živalih.. beno* pa je še na preizkušnji.. Pa tudi za svojo strost ne more vedeti več o psih kot jaz ali pa kakšen drugi član tako da se usi na temu forumu še učimo.. | |
|
| |
Beno* Zmagovalec
| Naslov sporočila: Re: Nova moderatorka Pet 5 Mar - 9:33 | |
| Ja. Drugače je forum najbolj o psih,... Vsaj mislim... | |
|
| |
Hollywood Admin
Število prispevkov : 355 Join date : 22/02/2010 Age : 28 Kraj : Slovenska Bistrica
| Naslov sporočila: Re: Nova moderatorka Sob 6 Mar - 13:29 | |
| Ćestitke! | |
|
| |
Beno* Zmagovalec
| Naslov sporočila: Re: Nova moderatorka Sob 6 Mar - 13:53 | |
| | |
|
| |
Patka Moderator
| Naslov sporočila: Re: Nova moderatorka Sob 6 Mar - 14:24 | |
| In kako se je Beno* odnesla? No jaz imam nekaj. Tisti članici ko je v Administratorski in Moderatorski kotiček napisala temoo kosmatinci ni rekla ,da ta tema ne spada notri amapk je rekla ,da že imamo kotiček divjih živali. No samo toliko! | |
|
| |
Beno* Zmagovalec
| Naslov sporočila: Re: Nova moderatorka Sob 6 Mar - 14:26 | |
| Saj jo res že imamo. Sicer pa, se ne mislim kregati s tabo... | |
|
| |
Hollywood Admin
Število prispevkov : 355 Join date : 22/02/2010 Age : 28 Kraj : Slovenska Bistrica
| Naslov sporočila: Re: Nova moderatorka Sob 6 Mar - 14:28 | |
| PATKA Poglej... ne morete usi bit modiji..... Woody se je pač za Beno* odločla in ne išči napak na njej ker se super moderatorka. Brezzveze se mi zdi da iščeš prepir. | |
|
| |
Beno* Zmagovalec
| Naslov sporočila: Re: Nova moderatorka Sob 6 Mar - 14:29 | |
| | |
|
| |
Patka Moderator
| Naslov sporočila: Re: Nova moderatorka Sob 6 Mar - 14:33 | |
| Sej meni je vseeno in jaz se ne kregam pač povem kaj mi je in kaj ni. Drugače pa tudi ne želim biti moderatorka, ker mi je brezveze. Pač sicer je pa Beno* samo na preizkušnji. Pač povem svoje mnejnje to mamo pa USI pravico! | |
|
| |
Woody Admin
| Naslov sporočila: Re: Nova moderatorka Sob 6 Mar - 18:46 | |
| Joj dovolj bo.. Ne mislim se umešavati.. Jaz sem se tako odločila in beno* bo ostala moderatorka če se bo odnesla ta teden.. Vem da si vsi želite postati moderatorji.. PATKA ti si dobra članica Pixie ti pa še boljša.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Nova moderatorka | |
| |
|
| |
| Nova moderatorka | |
|