Kosmati kosmatinci
Dobrodošli na forumu o živalih.
Kosmati kosmatinci
Dobrodošli na forumu o živalih.
Kosmati kosmatinci
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum za vse ljubitelje živali.

KazaloPortalLatest imagesRegistriraj sePrijava

Moj dnevnik

Go down 
AvtorSporočilo
Patka
Moderator
Moderator
Patka

Število prispevkov : 293

Moj dnevnik Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Moj dnevnik   Moj dnevnik Icon_minitimePon 1 Mar - 22:52

Moj dnevnik Moj%20dnevnik

Pravila dnevnika
~Ne piši komentarjev v to temo, zato imaš temo komentarji!
~Sprejmem žaljivke od ostalih vendar ne v tej temi amapk v temi komentarji!
~Ne pišem za vsak dan ker nimam časa kot nekateri!
~Imejte se čim bolj fain v mojem svetu Dnevnika!

Nazadnje urejal/a PATKA Sob 13 Mar - 11:01; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Patka
Moderator
Moderator
Patka

Moj dnevnik Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Moj dnevnik   Moj dnevnik Icon_minitimeTor 2 Mar - 15:29

1.dan (torek)
Danes smo imeli pouk ob 9 uri, nisem morala spati zato sem bila ob 8 uri že tam. Tam pa je bila tudi moja sošolka Tjaša in skupaj sma šle v trgovino Diskont po sladkarije. Prvo uro smo imeli Nemščino. Totalen dolg čas. Samo sem se zabavala z mojo prijateljico oz. sošolko Barbaro. Hitro je minilo ko smo bili na malici v Angleški učilnici. Tam nam je matematična učiteljica dala nekaj za pisati ker angleške ni bilo ,ker je bila v Kong Kongu pri svoji hčerki na univerzi. Pisali smo My weeking in Slovenj Gradec. Čeprav sem dobra v angleščini se mi ni dalo razmišljati in sem prepisala kar od moje najboljše prijateljice in sošolke Monike. Zadnji dve uri smo imeli likonvno vzgojo. Jaz obožujem če rišemo z svinčnikom in sem v tem tudi dobra.Danes smo pa risali harmonije svoje sobe z tempari barvicami. To mi nikoli ni šlo dobro od rok zato mi tudi danes ni šlo. Izbrati smo si morali ali tri svetle barve ali tri temne barve. Jaz pa sem si vzela temno modro,vijolično in svetlo zeleno ; ). No sej sem vam rekla ,da mi ne gre najboljš. Potem pa je še slika na koncu bila pravi zmamek. Imeli smo 4 ure pouka danes. Med potjo domov sem jedla Twix ,ki mi ga je sošolka Tjaša kupila v Diskontu in zdaj sedim pred računalnikom in jem liziko ter pišem svoj dnevnik. To se je do zdaj zgodilo v šoli pa nič posebnega,da bi vas zanimalo. Potem še napišem naprej kaj se bo zgodilo čez dan ,če se bo kaj zanimivega oz. se slišimo zvečer.
Nazaj na vrh Go down
Patka
Moderator
Moderator
Patka

Moj dnevnik Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Moj dnevnik   Moj dnevnik Icon_minitimeSre 3 Mar - 17:21

2.dan(sreda)
Včeraj sem morala se učiti Geografijo ker sem bila danes vprašana oz. sem popravljala trojko. Pa sem popravila na 3. Čeprav mam ta predmet 5. Samo zato ker nisem znala upisati Alp. Jaz jih bom z magnezijem zažgala. Boste lahko videli kako bo. Sej lahko kar doma ostanete ker bo tako ali tako neslo daleš v zrak Alpe.
No danes v šoli se ni nič pametnega dogajalo. Dan kot dan. Vsak dan je isti. Sem si včeraj naredila rdeče pramene mi ful paše samo ne preveč. Ne prenesem rdeče barve oz. krvi. Drugače je pa vse vredo. No pač ko ni blo fain ko tak nikoli ni fajn v šoli. Zdaj smo meli kosilo. Zdaj bomo počasi šli do trgovine Kik zato se bomo poslovili ker še morem narediti nalogo. Pole vam pa nebom ublobila da se čujemo ker se morem učit SLovenščino ker jutri pišemo delni preizkus tako ,da držite pesti. No fajn se mejte se čujemo jutri!
Nazaj na vrh Go down
Patka
Moderator
Moderator
Patka

Moj dnevnik Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Moj dnevnik   Moj dnevnik Icon_minitimeČet 4 Mar - 19:00

3.dan(četrtek)
No da vam še povem od včeraj. Včeraj smo šli še v trgovino smo malo kupovali drugače pa nič ,da bi bilo kaj pametnega. Danes se javlam bolj pozno ker sem pozabila napisati v dnevnik pa zdaj pišem. No malo še pa bom lahko zvečer pisala. No ko bodo počitnice pa med vikendom mogoče. No pač ko se bom spomnila. Iz mojih ust od šole ni novih novic. No danes smo pisali slovenščino. No nevem kak mi je šlo. Jutri bom pa rajtam Zgodovino vprašana tako da držite pesti. No sej tisti za slo je bil delni preizkus za 15 min. Zdaj pa razmišljam kaj bom kupila mami za 8. marec. Zdaj trenutno je moj nečak na obisku pa mama mi spet teži tako ,da potem nadeljujem post. Bom kar tega uredila.
Nazaj na vrh Go down
Patka
Moderator
Moderator
Patka

Moj dnevnik Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Moj dnevnik   Moj dnevnik Icon_minitimeNed 7 Mar - 23:13

4.dan(nedelja)
Hoj!
No pa je tukaj nedelja. Sploh nisem imela časa ,da bi napisala dnevnik za vsak dan zato bom tu pa tam kak dan opisala pa povdala kaj za nazaj. Danes sem vstala ob že ob 7 uri. Nisem vedela kaj naj počnem sem si šla računalnik pržgat pa šla nazaj v posteljo. Mislila sem ,da bom malo zadremala pa sem kar zaspala do 10 ure. No ko sem se zbudila sem šla v kuhinjo na zajtrk in se vrnila na računalnik. Tukaj sem pregledala vso pošto in to je bilo to. Ob 5 popoldan me je zelo bolela glava in šla sem spet spat za dve urci. Zdaj je vredo, me nič ne boli.
Za ustale dni pa se ni nič kaj zgodilo. No za četrek sem pozabila naprej pisat pa no glasbene nisem imela ker je moj učitelj zbolel, v petek pa sem imela nauk v glasbi. No mela nas je druga učitejica samo ni bila tako prijazna kot prejšna. Prejšna je zbolela. Zdaj ful rasaja neka gripa spet. Pa ne kakšna prašičja... ne. Pač sestra,njen fant jima je bilo zelo slabo in sta bruhala. Zdaj pa je to prineslo še na ostale člane družine. Jaz se še najbolje držim. No neki se me loteva, že kiham pa kašlam samo več pa ne. Pa ta bolezen je samo en dan potem pa kot ,da ni bilo nič. No samo ,da si tega mimo je že vse vredo. Kleo pa Puhi sta vredo,ravno prej sem jima sčistila.
Jutri pa pišemo preverjanje za naravoslovje ,ker v petek pišemo... Jaz pa v torek pišem še Matematiko ,ker me prejšni teden ni bilo. Pa jutri še dobimo rajtam za slovenščino teste. Držite pesti ,da bo vsaj tri. Pač prvo povletje pišemo delni preizkus pa drugo povletje delni preizkus. Potem pa skupi združimo in to je potem ocena. Prejšni delni preizkus sem pisala 3 zato moram zdaj pisati vsaj še eno trojko.
Vam jutri sporočim kako je z ocen!
Nazaj na vrh Go down
Patka
Moderator
Moderator
Patka

Moj dnevnik Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Moj dnevnik   Moj dnevnik Icon_minitimeSob 13 Mar - 10:48

5.dan(sobota)
Uh ,že nisem dolgo pisala. Kar celi teden je minil. Ma sej tudi nebi imela kaj za pisat. No ko sem vam rekla ,da bom jutri povedla bom pa danes. Slovenščino sem dobila dve in prav tako matematiko. No slaba ocena :( . Sej ni kaj mam druge lepše oz. pri tistih predmetah. Zdaj trenutno je soboto 15 min. čez 8. Včeraj sem pa šla spat ob pol dveh. Nemorem zaspati prej in se ne zubiti. Včeraj me je zelo zeblo naenkrat pa zelo vroče. Neki se je dogajao z mano. No danes sem si zmerla vročino imam pa zelo visoko. Res se zelo slabo počutim, zato mislim ,da nebom sposobna kaj veliko napisati.
Danes bom rajtam kar ležala in gledla televizijo. Upam ,da ni kaj nalezlivega amapk samo navadna gripa ko traja par dni, nič več. No jah prej sem napisala da je ura 15 minut čez 8 zdaj pa je 15 min do 9 ure. No sem pa res dolgo pisala oz. sem umes še šla na WC,na zajtrk... Pač ,da še to do konca napišem potem bom pa še probala malo zaspati. Drugeča pa vsi vredo pa vse... Paličnjake ko jih imam doma bom pa kmalu spostila na svobodo pa tam skrbela zanje samo ,da postane bolj toplo oz. da snega nebo več. Če bo zdaj čez teden samo sonce sijalo bo sigurno sneg stopil in potem ga nebo več napadlo amapk se bo začelo tisto tapravo pomladje[zvončki,trobenitice,dež,sonce...] No to bo to ,ker nimam moči več pisati. No pa rajtam ste opazli da je pristop v temo Dnevnik drugače oz. slikico sem dodala na vrhu mojega dnevnika.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Moj dnevnik Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Moj dnevnik   Moj dnevnik Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Moj dnevnik
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» moj dnevnik..
» **Dnevnik**