5.dan(sobota)
Uh ,že nisem dolgo pisala. Kar celi teden je minil. Ma sej tudi nebi imela kaj za pisat. No ko sem vam rekla ,da bom jutri povedla bom pa danes. Slovenščino sem dobila dve in prav tako matematiko. No slaba ocena :( . Sej ni kaj mam druge lepše oz. pri tistih predmetah. Zdaj trenutno je soboto 15 min. čez 8. Včeraj sem pa šla spat ob pol dveh. Nemorem zaspati prej in se ne zubiti. Včeraj me je zelo zeblo naenkrat pa zelo vroče. Neki se je dogajao z mano. No danes sem si zmerla vročino imam pa zelo visoko. Res se zelo slabo počutim, zato mislim ,da nebom sposobna kaj veliko napisati.
Danes bom rajtam kar ležala in gledla televizijo. Upam ,da ni kaj nalezlivega amapk samo navadna gripa ko traja par dni, nič več. No jah prej sem napisala da je ura 15 minut čez 8 zdaj pa je 15 min do 9 ure. No sem pa res dolgo pisala oz. sem umes še šla na WC,na zajtrk... Pač ,da še to do konca napišem potem bom pa še probala malo zaspati. Drugeča pa vsi vredo pa vse... Paličnjake ko jih imam doma bom pa kmalu spostila na svobodo pa tam skrbela zanje samo ,da postane bolj toplo oz. da snega nebo več. Če bo zdaj čez teden samo sonce sijalo bo sigurno sneg stopil in potem ga nebo več napadlo amapk se bo začelo tisto tapravo pomladje[zvončki,trobenitice,dež,sonce...] No to bo to ,ker nimam moči več pisati. No pa rajtam ste opazli da je pristop v temo Dnevnik drugače oz. slikico sem dodala na vrhu mojega dnevnika.